Hämta ut din lapp!

Under tiorasten idag, fredag, har cirka hälften av tävlingens deltagare hämtat ut sina lappar. Ni andra kan hämta ut lappen på lunchrasten!

Tävlingen börjar på måndag, klockan 08.00 (enl. tävlingens regler), och då är det bäst att ha sin lapp!
Har man inte hunnit så kan man hämta lappen på måndag också. Men ju senare man hämtar, deso sämre chans får man i tävlingen.

KOM IHÅG ATT DET BLIR PRISER FÖR SNYGGAST TANDBORSTE, BÄST TAKTIK, FÖRKLÄDNIND OSV.
Har ni något som borde nomineras till hedersmedalj, lämna en lapp i brevlådan eller hör av er till LastManStandning-generalerna Emma Wester och Ida Svärd. [email protected] och [email protected]

Olika frågor och tvister löses också av generalerna. De finns i skolan under dagarna och kan nås på deras mail på eftermiddagarna.

VIKTIGT! Så fort man gjort en utslagning ska lappen med den utslagnas namn läggas i ELV.I.S. brevlåda utanför vaktmästeriet i hus F! Annars registreras inte utslagningen. Kom också ihåg att om ingen utslagning görs under en skolvecka, blir den tävlande automatiskt eliminerad.

Lycka till på måndag!
LMS-kommitén


Anmäl dig nu!


Sluta tveka, ANMÄL DIG TILL HÖSTEN 2008s OMGÅNG AV LAST MAN STANDING!

Anmälningar tas upp hela vecka 47 i ljushallen hus F, ALLA skolans elever är välkomna att delta. Tävligen drar igång vecka 48, på onsdagen den 26:e november. Under tisdagen kommer utdelningen av lapparna att ske.

Detta är årets roligaste tävling, och EN I-POD står på spel!

Vad går tävlingen ut på?
Jo, alla som anmält sig till tävlingen blir uppskrivna på lappar och dessa lappar är spelets viktigaste del. Alla spelare får en varsin lapp och uppdraget är att från och med den 9 april slå ut så många som möjligt ur tävlingen.

Hur slår man ut folk?
Du ska leta upp personen som står på just din lapp och slå ut denne. Detta gör du med en Tandborste. Det du alltid bör bära med dig i skolan under den här perioden är alltså din lapp och en tandborste. När du letat upp din person och visat att du har lappen, samt eliminerat den med tandborsten får du denne persons lapp och där fortsätter sökandet på nästa person. Lapparna på de du slagit ut ska lämnas i elevrådets brevlåda så fort som möjligt så att vi under spelets gång kan veta hur många som åkt ut. Tillslut kommer det endast att finnas en person kvar, Last Man Standing liksom.

Observera att det inte är den som slagit ut flest personer som vinner utan den som är sist kvar. Det gäller att vara taktisk.

Här kommer alla tävlingens regler som kan vara bra att plugga in sig på:

image13

LAST MAN STANDING ÄR TILLBAKA

Spänningen höjs på Ebersteinska hösten 2008 - LAST MAN STANDING ÄR TILLBAKA!!

Nu gäller det för alla att anmäla sig - vecka 47!!! Tävligen drar igång redan nu på onsdag den 26:e november. För alla er som är nya, läs in er på reglerna. De finns längre ner här på bloggen.

SLUTA FUNDERA NU! ANMÄL ER TILL ÅRETS ROLIGASTE TÄVLING!



RSS 2.0