INFO-MÖTE!

Kom ihåg! Kom ihåg! På tisdag (den 1:e april) är det INFORMATONSMÖTE om Last Man Standning i aulan!

Alla som är intresserade av tävlingen, alla som vill se den nya Last Man Standning-filmen, alla som tycker aulans stolar är sköna, alla som vi slippa sin lektion efter lunch... - ja ALLA är välkomna!

LAST MAN STANDING-GENERALEN

Högsta bossen för hela tävlingen och också yttert asvarig domare är LAST MAN STANDING-GENERALEN, det kommer att vara Stina Bosk NSSP2.

Det är henne du ska kontakta om du har frågor och det är hon som tar hand om alla lappar som du lägger i elevrådets brevlådor. Har du en akut fråga? Kolla hennes schema och fånga upp henne efter en lektion. Har du en mindre brådskande fråga? Maila hennes EDU, [email protected].

Anmäl dig nu!


Sluta tveka, ANMÄL DIG TILL HÖSTEN 2008s OMGÅNG AV LAST MAN STANDINGA!

Anmälningar tas upp hela vecka 47 i ljushallen hus F, ALLA skolans elever är välkomna att delta. Tävligen drar igång vecka 48, på onsdagen den 26:e november. Under tisdagen kommer utdelningen av lapparna att ske.

Detta är årets roligaste tävling, och EN I-POD står på spel!

Vad går tävlingen ut på?
Jo, alla som anmält sig till tävlingen blir uppskrivna på lappar och dessa lappar är spelets viktigaste del. Alla spelare får en varsin lapp och uppdraget är att från och med den 9 april slå ut så många som möjligt ur tävlingen.

Hur slår man ut folk?
Du ska leta upp personen som står på just din lapp och slå ut denne. Detta gör du med en Tandborste. Det du alltid bör bära med dig i skolan under den här perioden är alltså din lapp och en tandborste. När du letat upp din person och visat att du har lappen, samt eliminerat den med tandborsten får du denne persons lapp och där fortsätter sökandet på nästa person. Lapparna på de du slagit ut ska lämnas i elevrådets brevlåda så fort som möjligt så att vi under spelets gång kan veta hur många som åkt ut. Tillslut kommer det endast att finnas en person kvar, Last Man Standing liksom.

Observera att det inte är den som slagit ut flest personer som vinner utan den som är sist kvar. Det gäller att vara taktisk.

Här kommer alla tävlingens regler som kan vara bra att plugga in sig på:

image13

Affisch

image10

START FÖR LAST MAN STANDNING

image9

Här är affischen som snart kommer sättas upp över hela Ebersteinska, hoppas just Du kommer avra med och tävla i Last Man Standing.

RSS 2.0